TR | EN
Başkan
Başkan

Tokat İş Dünyası Heyeti Kayseri OSB’ye konuk oldu


11 Ağustos 2023

Tokat İş Dünyası Heyeti Kayseri OSB’ye konuk oldu

 Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ve iş insanlarından oluşan heyeti konuk etti.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, “Kayseri ve Tokat arasında ekonomi başta olmak üzere her alanda işbirliği sağlanmasını önemsiyoruz” dedi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetiminin eşlik ettiği Tokat Heyetini; Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır, Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar, Denetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gengeç ve Mehmet Yusuf Sarıalp ile Kayseri OSB Bölge Müdürü Abdulmenap Esko karşıladı.

Kayseri OSB Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Tokat heyetinin nezaket dolu ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, konuklarına hoş geldiniz dileğinde bulundu.

Başkan Yalçın, Kayseri OSB’nin kurulduğu günden bugüne kadar geçirdiği aşamaları aktardığı konuşmasında, Kayseri OSB sanayicisinin büyük bir özveri ile çalışarak şehre katkı sunduğunu ifade etti. Yalçın, Kayseri OSB’de gerçekleştirilen üretimin çeşitliliğine vurgu yaparak, mobilya ve çelik kapı sektörlerinde Türkiye’nin lideri konumunda bulunduklarını belirtti.

Geçen ay Tokat’a düzenlenen iş dünyası ziyaretine katıldıklarını da hatırlatan Başkan Yalçın, Tokat’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yapısını gözlemleme şansı bulduklarını söyledi. Kayseri ve Tokat arasında her alanda işbirliği sağlanması bakımından istişarelerin bundan sonra da devam edeceğini vurgulayan Başkan Yalçın, Tokat Heyeti’ne teşekkür etti.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere’nin de yaptıkları kısa konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi.

Tokat Heyeti’nin Kayseri OSB ziyareti günün anısına fotoğraf çekilmesinin ardından sonra erdi.