TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB’de istişare toplantılarının 10.'ncusu düzenlendi


8 Eylül 2023

Kayseri OSB’de istişare toplantılarının 10.'ncusu düzenlendi

 Kayseri Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerine yönelik düzenlenen istişare ve bilgilendirme toplantılarının 10.'ncusu gerçekleştirildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya; Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Çetinçağlar ve Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Yusuf Sarıalp ile Bölge Müdürü Abdulmenap Esko ile 70 kadar sanayici katıldı.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, toplantının açılışında yaptığı konuşmasında, büyük önem verdikleri istişare toplantılarının 10.’sunu gerçekleştirdiklerini ve toplantıların süreceğini belirtti. Sanayicilerin görüş ve taleplerine göre işlemleri sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Yalçın, Kayseri OSB yönetimi titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Başkan Yalçın sunum eşliğinde devam ettiği konuşmasında, Kayseri OSB yönetimi olarak hazırladıkları projeleri anlattı ve yaptıkları faaliyetlere ilişkin sanayicilere detaylı bilgi aktardı. Başkan Yalçın, konuşmasının sonunda katılımlarından dolayı sanayicilere teşekkür etti.

İstişare toplantısı; sanayicilerin görüş ve taleplerini alınmasının ardından sona erdi.