TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB Yönetimi “Eğitim Atölyesi İşbirliği Protokolü” İmza Törenine Katıldı


31 Ekim 2023

Kayseri OSB Yönetimi “Eğitim Atölyesi İşbirliği Protokolü” İmza Törenine Katıldı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri OSB Teknik Koleji ile Erciyes Anadolu Holding arasında düzenlenen “Eğitim Atölyesi İşbirliği Protokolü” imza törenine katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Memduh Büyükkılıç ve protokolün iştirakleriyle düzenlenen törende; Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Yibur, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baktır, Kayseri OSB Denetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gengeç ve Mehmet Yusuf Sarıalp ile Kayseri OSB Bölge Müdürü Abdulmenap Esko da hazır bulundu.

Başkanımız Mehmet Yalçın imza töreninde yaptığı konuşmasında eğitim ve sanayi işbirliğine büyük önem verdiklerini ve Kayseri OSB Teknik Kolejinde eğitim gören öğrencilerin fabrikalarda işbaşı eğitimlerine katılmalarını sağladıklarını vurguladı.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın, “Bizim buradaki hedefimiz, ilmin yanında fabrikanın kokusunu, psikolojisini alan, gerçekten deneyimli, bilgili yavrularımızın yetiştirilmesi ve bu sanayiye kazandırılması. En büyük sıkıntımız yıllar boyunca ülkemizde yavrularımız okuyorlar, ilim sahibi oluyorlar ama bunu pratiğe dökmedikleri için ne yazık ki başarılı olamıyorlar. İlimle pratiği birleştiremiyorlar. En büyük sıkıntımız ülke olarak bu. İnşallah bizler de yeni yönetim anlayışıyla, kıymetli hocalarımızla yeni bir misyon oluşturduk. Biz herkese açığız dedik. Bütün sanayicimiz gelecek, orada öğrenci için bölüm açacak, yetişecek öğrencilere sahip çıkacak ve makinelerini getirecekler. Biz bunu öncelik olarak kabul ediyoruz. Organize sanayi bölgemiz, üretimin merkezi olmasının yanında inşallah eğitimin de merkezi olacak. İnşallah bu proje hayırlara vesile olur diyorum” dedi.

Protokol konuşmaların ardından “Eğitim Atölyesi İşbirliği Protokolü” imzalandı.