TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB Vakfı ERVA Spor Okulu Törenle Açıldı


15 Mayıs 2024

Kayseri OSB Vakfı ERVA Spor Okulunun açılışı, Kayseri Valisi Sn. Gökmen Çiçek, Kayseri OSB Başkanımız Mehmet Yalçın ve yönetimi ile protokol üyelerinin teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Açılış törenine ayrıca; Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, , İlçe Kaymakamları, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Bozkurt ve Zafer Baktır, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Gengeç, Bölge Müdürü Abdulmenap Esko, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Kayseri OSB personeli ve öğrenciler katıldı.

Kayseri OSB Vakfı ERVA Spor Okulu açılışında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı, ahlaklı ve nitelikli yetişebilmeleri için çaba göstermemiz gerekmektedir. Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan ERVA projesi, bu çabanın en güzel örneğidir.” dedi.

“ERVA Projesine katkı sağlayarak, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerinde vesile olabilmenin kendileri için büyük mutluluk olduğu söyleyen Başkan Yalçın, “ Bu mutluluğu yaşamamızda katkısı büyük olan Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek beyefendiye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte çocuklarımızın için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Açılışta konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek ise “Bir amaçla yola çıkmıştık. Her mahallede bir spor okulu açacağız demiştik. Belki bazıları mütevazi olacak. Belki bazıları ilk etapta istediğimiz şekilde olmayacak ama gençlerimiz için mutlaka her mahallede olacak, ücretsiz olacak ve her biri kurumlarımızla birlikte el ele vererek yapmış olacağız. Hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız, hiçbir gencimizi sanatla, sporla uğraşmadan boşta bırakmayacağız demiştik ve o amaçla yola çıktığımız proje ile bugün 30’uncu spor okulumuzu hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kayseri OSB Vakfı ERVA Spor Okulu’nun açılışı, Vali Gökmen Çiçek, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Açılışın ardından, protokol üyeleri Kayseri OSB Vakfı ERVA Spor Okulu’nu gezdi ve sporcu gençlerle sohbet etti.