TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, KAYSO Meclisi’nin Onur Konuğu Oldu


24 Mayıs 2023

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, KAYSO Meclisi’nin Onur Konuğu Oldu

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yalçın, Kayseri Sanayi Odası Mayıs ayı Meclis Toplantısının Onur Konuğu oldu.

Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar ile Denetim Kurulu üyemiz Mehmet Yusuf Sarıalp de KAYSO Meclis toplantısında konuk oldular. Toplantıya KAYSO meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve yüksek istişare kurulu üyeleri katıldı.

Başkanımız Mehmet Yalçın, KAYSO meclisinde yaptığı konuşmada, Kayseri OSB yönetimi olarak sanayicilere yönelik sundukları hizmetler ve hazırladıkları projelere ilişkin detaylı bilgiler paylaştı.

Kayseri OSB ve Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında meclise bilgiler veren Yalçın, “Haziran 2022’de yapılan seçimle göreve geldik. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte işimizi gücümüzü bırakarak canla başla çalışmaya başladık. Ciddi bir efor harcayarak bölgemizi daha iyi konuma getirdik. Kredi çekmedik, borçlanma yapmadık. Çok şükür şu an hem mali açıdan hem yapılanma anlamında çok iyi durumdayız. Tüm borçlarımızı sıfırlayarak artıya geçmiş durumdayız” dedi.

Yalçın şunları söyledi; “En önemli projelerimizin başında, yaşanan iş kazalarına karşı acil müdahalede bulunmak ve diğer ihtiyaçları karşılamak üzere bölgemize kurmayı planladığımız hastane geliyor. Bunun yanı sıra bölgemizde faaliyet gösteren sanayicilerimizden hırsızlık konusunda ciddi şikâyetler alıyoruz. Bunu önlemek adına bölgemizin giriş-çıkışlarına nizamiye yapmayı planlıyoruz. Bu kapılarda güvenliklerimiz 24 saat görev yaparak giriş çıkışları kontrol altında tutacak. Bu sayede hırsızlıkların yüzde 70 oranında önüne geçmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

KAYSO Meclis toplantısının sonunda, katılımlarından dolayı Kayseri OSB Başkanımız Mehmet Yalçın’a KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya tarafından plaket takdim edildi.

Son olarak kürsüye gelen Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, meclis toplantısına davetlerinden dolayı KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci’ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından günün anısına Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın’a KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Meclis Başkanı Abidin Özkaya tarafından plaket takdim edildi.