TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezi Yardımları Hızla Devam Ediyor


16 Şubat 2023

Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezi Yardımları Hızla Devam Ediyor

 Kayseri OSB ev sahipliğinde, Kayseri ili olarak deprem bölgelerine ilk günden beri Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezi’nin yardımları aralıksız sürüyor.

Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun başkanlığındaki Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezi heyetinde; Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar, Kayseri OSB Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Gengeç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, Mimarsinan OSB Başkanı Lütfi Çarşıbaşı, İncesu OSB Başkanı İrfan Püsküllü ve diğer yetkiler yer aldı.

Kayseri Serbest Bölgeyi temsilen Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezinde yer aldıklarını ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, “Sanayicilerimiz, kurum yetkililerimiz var. İlk günden itibaren sanayicilerimizle bu depreme destek vermek, yaraları sarmak için böyle bir oluşum yaptık. Tüm çalışmalarımız AFAD ve Sayın Valimizin bilgisi dahilinde yapılmaktadır. ” dedi.

OSB Başkanı Mehmet Yalçın ise, “Deprem olduktan sonra başkanlarımızla birlikte hemen harekete geçtik. Ayni ve nakdi yardımlar kurduğumuz koordinasyon merkezimize yağmaya başladı. Şu anda Kayseri'den oldukça fazla yardım malzemeleri gönderiyoruz. Bundan dolayı sanayicilerimize, esnaflarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Kayseri ekibi olarak Maraş deprem bölgesine sevk ettiğimiz yerlere baktık. Oralarda yıkım çok büyük. Elimizden ne gelir neler yaparız diye çalışmalarımıza daha fazla gayret verdik.” diye konuştu.

Kayseri Deprem Koordinasyon Merkezi heyetinde yer alan kurum ve kuruluşların başkanları da görüşlerini dile getirdi.