TR | EN
Başkan
Başkan

Kayseri OSB Başkanı Yalçın’dan Berat Kandili Mesajı


23 Şubat 2024

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yalçın mesajında, “Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, af ve merhametin dilendiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran bize Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandiline erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Başkan Yalçın’ın mesajı şu şekilde;

“Yüce Allah, kullarının ibadetlerini kat kat mükâfatlandırmak, dua ve isteklerini kabul etmek, bağışlanmalarına imkân ve fırsat tanımak üzere bazı zamanları daha faziletli kılmıştır. Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Gecesi, bu mübarek zamanlardan biridir. Berat Kandili, Yüce Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve sanayicilerimizin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemizin, İslâm Aleminin birlik, beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”